FAQ

Hoeveel kost een coaching sessie?

Voor al mijn diensten ga ik te werk volgens de filosofie van de “geef-economie”, dit betekent dat ik mijn diensten gratis aanbiedt in de vorm van een geschenk. Het is iets wat ik vooral wil delen, dat ik vooral wil geven; van hart tot hart, zonder dat een bepaalde prijs de waarde hoeft te definiëren. Op deze manier wil ik ook de uitbreiding van de “geef-economie”, naar mijn mening een prachtig economisch model, steunen. Bovendien vind ik dat therapeutisch gerelateerde activiteiten idealiter zich buiten het huidige kapitalistische economische model komen te bevinden.

Ik had je toch graag vergoed voor je dienst(en), kan dat dan helemaal niet?

Je kan mij steeds vergoeden voor mijn dienst(en), maar dan ook binnen de gedachtegang van de “geef-economie”. Dit betekent dat je dit doet vanuit dankbaarheid en blijdschap. Ben je dankbaar vanwege wat je hebt ontvangen? Dan kan je mij iets teruggeven dat je dankbaarheid weerspiegelt. Dit kan een bepaalde som geld zijn, voedsel, kledij, of bijvoorbeeld een dienst dat jij aanbiedt, enzovoorts. Ook is het om het even wanneer je mij iets teruggeeft, indien je dat wil. Of je mij nu onmiddellijk iets teruggeeft, of binnen een jaar, dat is allemaal om het even.

Hoe boek ik een sessie?

De makkelijkste manier om een sessie te boeken is door me op te bellen op het nummer +32 476 82 77 10. Maar ook kan je mij steeds een mail sturen naar sven@loslatenmetsven.com.

Waar bevindt zich de praktijk?

Brugseweg 111, 8920 Langemark-Poelkapelle (voorlopige locatie, want een verhuis ligt in het verschiet).

Is het mogelijk een sessiereeks te boeken?

Absoluut, ik luister graag naar je wensen en noden. Op maat van deze stellen we een gepaste formule samen, of dit nu één sessie is of meerdere sessies.

Aangezien je te werk gaat via “de geef-economie”, hoe maak je deze activiteit dan winstgevend?

Ik werk 4/5de in de zorg, voor mij hoeft deze activiteit niet per se winstgevend te zijn om goed te kunnen leven. Maar indien je mij iets geeft vanuit dankbaarheid voor mijn diensten, zal ik een en al dankbaarheid zijn. Dit vanuit mijn hart, maar ook vanuit enkele praktische overwegingen. Zo is er bijvoorbeeld onderhoud aan de website, kan ik hierdoor makkelijker deze activiteiten uitbreiden, en kan ik zo ook een aangenaam leven leiden.

Zijn er dan helemaal geen bijkomende kosten?

De enige kost dat ik aanreken zijn verplaatsingskosten (benzine, openbaar vervoer, enzovoorts). Deze toon ik aan tijdens onze sessie.

Heb je nog andere vragen?

Twijfel dan zeker niet me te contacteren op ofwel +32 476 82 77 10, of mijn mail adres: sven@loslatenmetsven.com