De kunst van loslaten leren

De technieken van loslaten zijn een resem vrij eenvoudige technieken die relatief eenvoudig aan te leren zijn. Daarnaast kan je loslaten toepassen in allerhande situaties. Alle technieken bestaan uit enkele eenvoudig op te volgen stappen die gepaard gaan met het gebruiken van ons hart, ons gevoel, onze intuïtie.

Op maat van jou

Wanneer we beslissen samen te werken gaan we allereerst op zoek achter wat jij precies nodig hebt. Vanuit deze kennis gaan we daarna verder, op een manier dat aansluit bij jou. De training en coaching dat Sven aanbiedt gebeurt steeds met oog voor het unieke wezen dat jij bent.

Start

Bij jou thuis, virtueel, of in de praktijk

Coaching en training sessies kunnen zowel virtueel, als bij jou thuis, als bij Sven op de praktijk plaatsvinden. Dit wordt onderling overeen gekomen. De sessies zelf duren telkens ongeveer 1 uur. Ook ontvang je na iedere sessie een samenvatting van de sessie, met een uiteenzetting van de voor jou te volgen oefeningen. Indien Sven zicht dient te verplaatsen worden er wel verplaatsingskosten in rekening gebracht. Voor het overige gaat Sven te werk via de filosofie van “de geef-economie”, wil je meer weten hierover? Druk dan op de “start” knop hieronder.

Start

Duurzame veranderingen

In al zijn coaching en training ligt de focus op duurzame veranderingen. Quick-fix methoden worden ten allen tijde vermeden. Deze duurzame veranderingen komen uit jezelf, via pragmatische technieken die eenvoudig zijn van aard gaan we samen op weg.

Start