Training en Coaching

Coaching en training wordt aangeboden in 3 verschillende formules:

Formule 1: Training en coaching bij u thuis

Beschrijving formule: Individuele training en coaching ter plaatse bij u thuis van een 1 uur durend consult, met in navolging van het consult een voor u op maat gemaakte samenvatting. Hierin ontvangt u dan een uiteenzetting van de te volgen oefeningen, deze krijgt u dan doorgestuurd via mail. Ten slotte blijft Sven tijdens het beoefenen, tijdens uw proces, bereikbaar via gsm of mail mocht u vragen hebben of extra begeleiding nodig hebben.

Formule 2: Training en coaching op de praktijk

Beschrijving formule: Individuele training en coaching ter plaatse op de praktijk van een 1 uur durend consult, met in navolging van het consult een voor u op maat gemaakte samenvatting. Hierin ontvangt u dan een uiteenzetting van de te volgen oefeningen, deze krijgt u dan doorgestuurd via mail. Ten slotte blijft Sven tijdens het beoefenen, tijdens uw proces, bereikbaar via gsm of mail mocht u vragen hebben of extra begeleiding nodig hebben.

Formule 3: online training en coaching

Beschrijving formule: Individuele training en coaching van een 1 uur lang online consult, met in navolging van de meeting een voor u op maat gemaakte samenvatting. Hierin ontvangt u dan een uiteenzetting van de te volgen oefeningen, deze krijgt u dan doorgestuurd via mail. Ten slotte blijft Sven tijdens het beoefenen, tijdens uw proces, bereikbaar via gsm of mail mocht u vragen hebben of extra begeleiding nodig hebben.

FAQ:

  • Hoeveel kost een coaching sessie? Voor alle diensten gaat Sven te werk volgens de filosofie van de “geef-economie”, dit betekent dat hij zijn diensten gratis aanbiedt in de vorm van een geschenk. Het is iets wat hij vooral wil delen, dat hij vooral wil geven; van hart tot hart, zonder dat een bepaalde prijs de waarde hoeft te definiëren. Op deze manier wil Sven ook de uitbreiding van de “geef-economie”, naar zijn mening een prachtig economisch model, steunen. Bovendien vind Sven dat therapeutisch gerelateerde activiteiten idealiter zich buiten het huidige kapitalistische economische model komen te bevinden.
  • Ik had je toch graag vergoed voor je dienst(en), kan dat dan helemaal niet? Je kan Sven steeds vergoeden voor zijn dienst(en), maar dan ook binnen de gedachtegang van de “geef-economie”. Dit betekent dat je dit doet vanuit dankbaarheid en blijdschap. Ben je dankbaar vanwege wat je hebt ontvangen? Dan kan je Sven steeds iets teruggeven dat je dankbaarheid weerspiegelt. Dit kan een bepaalde som geld zijn, voedsel, kledij, of bijvoorbeeld een dienst dat jij aanbiedt, enzovoorts. Ook is het om het even wanneer je hem iets teruggeeft, indien je dat wil. Of je hem nu onmiddellijk iets teruggeeft, of binnen een jaar, dat is allemaal om het even.
  • Hoe boek ik een sessie? De makkelijkste manier waarop je een sessie kan boeken is door Sven op te bellen op het nummer +32 476 82 77 10. Maar ook kan je hem steeds een mail sturen naar sven@loslatenmetsven.com.
  • Waar bevindt zich de praktijk? Koningin Fabiolalaan 19, 9000 Gent.
  • Is het mogelijk een sessiereeks te boeken? Absoluut, Sven luistert graag naar je wensen en noden. Op maat van deze wordt een gepaste formule samengesteld, of dit nu één sessie is of meerdere sessies.
  • Aangezien je te werk gaat via “de geef-economie”, hoe maak je deze activiteit dan winstgevend? Sven werkt parttime als opvoeder, voor hem hoeft deze activiteit niet per se winstgevend te zijn om goed te kunnen leven. Maar indien je hem iets geeft vanuit dankbaarheid voor zijn diensten, zal hij een en al dankbaarheid zijn. Dit vanuit zijn hart, maar ook vanuit enkele praktische overwegingen. Zo is er bijvoorbeeld onderhoud aan de website, ook kan hij hierdoor makkelijker deze activiteiten uitbreiden, en kan hij zo ook een aangenaam leven leiden.
  • Zijn er dan helemaal geen bijkomende kosten? De enige kost dat hij aanrekent zijn verplaatsingskosten (benzine, openbaar vervoer, enzovoorts). Deze toont hij aan tijdens de sessie.

Heb je nog andere vragen?

Twijfel dan zeker niet Sven te contacteren op ofwel +32 476 82 77 10, of zijn mail adres: sven@loslatenmetsven.com.